Access Consciousness Temelji v Celju

Zemljevid ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 28.07.2023 - 31.07.2023
9:00 - 17:00

Kategorije


Access Consciousness Temelji v Celju

seminar Temelji

Vas zanima Access Consciousness seminar Temelji? Ste se kdaj vprašali, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi resnično izbrali biti VI? Se prenehali obsojati, pomanjševati, strinjati, upirati, se odzivati, usklajevati ter dokazovati sebi in drugim svojo lastno vrednost? Kaj bi bilo potrebno, da končno dostopate do svoje prave moči?

Ta seminar je ena od poglavitnih stopničk na poti do sebe. Štiri polne dneve raziskujemo in spreminjamo poglede glede denarja, posla, partnerstva, otrok, staršev, seksa, te resničnosti, itd. Seznanite se s petimi elementi intimnosti, ki so osnova vseh dobrih odnosov, veliko pozornosti posvetimo tudi energijskim tokovom in desetim ključem do popolne svobode.

Vi ste ključavnica, vaše telo je ključ

Ker je naše telo ključ do spreminjanja marsičesa v tej resničnosti, se med seminarjem posvetimo tudi učenju štirih telesnih procesov, ki jih enkrat izvajate in enkrat prejemate: MTVSS-a, biomimetične mimikrije, demolekularne manifestacije-molekularne demanifestacije in celičnega spomina.

Temelji so seminar brez primere, spremenili bodo vaš celoten pogled na življenje, svet, energije, možnosti. Kaj bi bilo potrebno, da se nam pridružite?

PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access Bars® delavnica (ki jo lahko opravite predhodno pri Gogi)

POTEK SEMINARJA: prvi dan se seminar začne v večernih urah in traja 3 ure, naslednje tri dni pa poteka od 9.00 do 17.00, z vmesnim odmorom za kosilo.

Energijska izmenjava: 1800 € (cena za Slovenijo). Cena 900 € je namenjena vsem ponavljalcem, če ste seminar opravili v manj kot letu dni ter otrokom starim 16 in 17 let.

Za otroke do 15. leta starosti, ki se delavnice udeležijo skupaj z odraslo osebo, je udeležba brezplačna.

Ob prijavi na seminar se lahko odločite:

– za plačilo v enkratnem znesku prek nakazila na TRR, ki ga prejmete ob prijavi

– z gotovino pred začetkom seminarja (v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 300 € vsaj štirinajst dni pred seminarjem)

– s kreditno kartico prek sistema Revolut

– prek sistema Flik pay

Seminar vodi Goga Pečnik, certificirana facilitatorka Access Consciousnessa.

Bookings

Rezervacije so zaprte za ta dogodek.