Access Consciousness orodja uporabljamo vsak dan

Zemljevid ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 01.09.2019 - 30.09.2019
21:00 - 21:07

Kategorije


Ali redno uporabljate Access Consciousness orodja?

Ste eni tistih, ki se nikakor ne morejo pripraviti do tega, da bi redno uporabljali Access Consciousness orodja, si z njimi pripravili dan in ga zvečer zaključili z njimi? No, jaz priznam, da sem bila taka pred časom. Linearnost mi je pač povzročala preglavice. In zato sem se odločila, da se brcnem v rit in se primoram to početi ne samo zase, temveč za vse tiste, ki rabite majčkeno spodbude pri redni uporabi Accessovih orodij.

Kaj pravijo dosedanji udeleženci programa?

Da je njihovo življenje veliko bolj lahkotno, imajo več energije, bistveno bolj se spomnijo uporabljati orodja čez dan in celo živali in otroci rajši sodelujejo pri energijskem doprinosu, kot da bi spremljali risanke na YouTubu. Kako je lahko še boljše kot to?

Vsako jutro in vsak večer se mi boste lahko pridružili v Facebook skupini, posebej ustvarjeni za to priložnost, za približno 7 minut zjutraj pri pripravi dneva. polnega čarobnosti in v 7 minutah zvečer zaključili dan z nasmehom na obrazu. Redno bomo uporabljali številna Accessova orodja, ki nas bodo odpirala za še več. Več lahkotnosti, več denarja, več radosti, boljše odnose. Posebna pozornost je namenjena tudi orodjem za aktualiziranje denarja.

Kaj če bi to resničnost lahko zlahka spremenili s skupnimi močmi? Kakšen doprinos smo lahko drug drugemu? In kaj lahko skupaj ustvarimo z redno uporabo preprostij orodij, ki dokazano delujejo?

Prijave in informacije: anahata.goga@gmail.com ali 041 67 44 88

Po prejemu plačila 50 € vas bom vključila v FB skupino, kjer bom redno vsako jutro in vsak večer objavljala posnetke jutranjih in večernih ritualov, pri katerih boste lahko prisotni v živo ali pa si jih boste ogledali pozneje..

Prispevek nakažete na TRR: SI56 3300 0000 8786 736, mag. Goga Pečnik, Kidričeva ulica 3, 3000 Celje

Program vodi mag. Goga Pečnik, Access Consciousness certificirana facilitatorka.

Bookings

Rezervacije so zaprte za ta dogodek.