Access bars delavnica v Hočah

Zemljevid ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 17.09.2023
10:00 - 18:00

Kategorije


Access bars delavnica

To je delavnica, na kateri se naučite, kje se nahajajo Access bars točke in kako se izvaja celotna Access bars terapija. Skozi sam proces greste štirikrat, saj dvakrat prejemate in dvakrat izvajate barse. Poleg tega prejmete številna enostavna in zelo učinkovita energijska orodja, ki bodo izboljšala kvaliteto vašega življenja na številnih področjih.

Access Bars zaobjemajo 32 točk na glavi, v katerih se nahajajo omejitve v obliki energije, ki so se skozi tisočletja nabirale  v našem sistemu. Ko se te točke nežno pritiskamo, sproščamo to energijo, zaradi česar v svoje življenje privabimo številne spremembe in izboljšave. Začnemo se zavedati svojega neomejenega potenciala in živeti v nenehnem postavljanju vprašanj, s katerimi si odpiramo vrata za številne priložnosti.

Kot pravi ustanovitelj Access barsov, Gary Douglas, boste z obiskom te delavnice v najslabšem primeru deležni dobre masaže glave, v najboljšem pa se bo spremenilo vaše celotno življenje.

Vsakič, ko prejemate ali izvajate Barse izboljšujete tudi svojo finančno situacijo in na splošno svoje zmožnosti prejemanja. Kaj bi bilo potrebno, da bi se odprli neskončnemu prejemanju iz vseh vam znanih in neznanih virov?

Access Bars se izvajajo v 174 državah po celem svetu. Le kakšen doprinos so lahko Sloveniji, Slovencem in predvsem vašim otrokom?

Po delavnici postanete Access Bars® praktik in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® seanse. Kako je lahko še boljše kot to?
Datum: nedelja, 17. september 2023 od 10:00 – 18:00 ure (z odmorom za kosilo)
Kraj: Hoče pri Mariboru
Delavnico vodita: mag. Goga Pečnik in Barbara Klaus, Access Bars® facilitatorki
Energijska izmenjava: 300 €
Otroci do 15. leta se lahko brezplačno udeležijo delavnice v spremstvu odrasle osebe, (ob prijavi navedite, če pride z vami še otrok)
Otroci stari 16 in 17 let ter vsi ponavljalci: 150 €

POMEMBNE INFORMACIJE:

Na anahata.goga@gmail.com ali 041 67 44 88 pošljite vaše podatke (ime in priimek, naslov, telefon in epoštni naslov). Vaša prijava bo dokončna, ko boste nakazali celoten znesek na TRR: SI56 3300 0000 8779 946. Uporabite sklic SI00+datum nakazila. V kolikor plačila ne poravnate najpozneje dva dni pred dogodkom, se delavnice ne boste mogli udeležiti, zaradi priprave gradiva za dogodek.

Gradivo: najnovejši priročnik, plastificirana shema vseh točk in certifikat.

Bookings

Rezervacije so zaprte za ta dogodek.